INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

25.5.2018, Pleva

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Správce OÚ: TATRAN Ždírec nad Doubravou, Ke Stadionu 152,582 63 Ždírec nad Doubravou, IČ: 15059600

telefon: 723 840 889, e-mail: pleva.z@zdirec.cz

Pověřená osoba pro OÚ: Zdeněk Pleva, e-mail: pleva.z@zdirec.cz, tel. 723 840 889

 

v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 O ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“), informujeme, že v souvislosti s členstvím ve spolku TATRAN Ždírec nad Doubravou, (dále jen „Správce“),

 

je tento povinen na základě §3a odst. 3 zákona 115/2001 Sb. o podpoře sportu (dále jen „ZOPS“) zpracovávat moje

 

1 jméno a příjmení,

2 datum narození,

3 adresu místa pobytu,

4 u cizince také adresu místa, kde se převážně zdržuje a státní občanství.

 

Veškeré osobní údaje jsou zpracovávány za účelem vedení evidence členské základny a s tím souvisejícími činnostmi (např. žádosti o dotace, vyřizování pojištění apod.).

 

Jsem informován/a, že na základě §3a odst. 6 ZOPS budou zpracovávány a uchovávány Osobní údaje dle bodu 1 až 4 po dobu 10 let ode dne, kdy přestanu vykonávat činnost, pro kterou jsem Správcem evidován/a.

 

Jsem informován/a, že na základě oprávněného zájmu Správce budou Osobní údaje pro účel vedení evidence členské základny a s tím souvisejícími činnostmi zpracovávány a uchovávány po dobu 10 let ode dne, kdy přestanu vykonávat činnost, pro kterou jsem Správcem evidován/a.

 

Beru na vědomí, že Správce předává Osobní údaje těmto Zpracovatelům:

 

  • Fotbalové asociaci České republiky, Atletická 247/8, 169 00 Praha 6
  • příslušnému sportovnímu Svazu,
  • příslušnému Okresnímu sdružení České unie sportu, SCS ČUS
  • Výkonnému výboru České unie sportu, z.s., se sídlem Zátopkova 100/2, Břevnov (Praha 6), 169 00 Praha (dále jen „ČUS“),
  • příslušným orgánům státní správy a samosprávy,

 

a to za účelem

  • členství u Fotbalové asociace České republiky
  • vedení evidence členské základny ČUS na základě směrnic ČUS a s tím souvisejícími činnostmi,
  • identifikace na soutěžích,
  • žádosti o dotace na základě §6b ZOPS.

 

Jsem informován o tom, že v případně odmítnutí poskytnutí výše zmíněných Osobních údajů se nemohu stát členem výše zmíněného spolku.

Na rozsah a způsob zpracování je možné podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále máte právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost OÚ. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, máte právo kdykoli souhlas odvolat.

 

 

 

  • FORTUNA
  • Bowling Bar Ždírec
  • NIMIRU s.r.o.
  • Enviterm a.s. Ždírec nad Doubravou
  • Město Ždírec nad Doubravou
  • Stavitelství Martin Štěpánek
  • Slévárna a modelárna Nové Ransko, s.r.o.
  • Pivnice Na hřišti
  • Jan Matějka - autodoprava - zemní práce
  • Stora Enso Wood Products Ždírec s.r.o.
  • WOOD - METAL s.r.o.
  • Czech LANA, s.r.o.
  • Zemědělská a.s. Krucemburk
  • KATRING PLUS, s.r.o.
  • Harcross s.r.o.
  • Miloslav Odvárka ODAS
  • WOLF SYSTEM spol. s r.o.
  • HRASTNIK s.r.o.
  • OK COMP s.r.o.
  • Extruindustrie s.r.o.